• 4519
    reziller ordusu.

    bahsi geçen lukas podolski için 7 milyon euro, ahmet yılmaz çalık için 3.5 milyon euro haberleri doğruysa allah gani gani belanızı versin sizin. o söğüşlemekten yılmadığınız komisyonlar boğazınızdan geçemesin inşallah.

    bir taraftarın en heyecanlı beklediği anlardan biri olan transfer dönemlerini, yıllardır bu taraftara zehir zıkkım ettiniz. verem ettiniz ulan bizi verem!

    lukas podolski gibi marka bir ismi, hala da performans alınabiliyorken, çin gibi muazzam bir piyasaya 7 milyon euro'lara yollamak nedir amk ya? elin en mal yöneticisini görevlendirsen yasin öztekin gibi bir fukarayı bile 5-6 milyona okutur zaten çin'e. hiç mi feyz almıyorsunuz etrafınızdan siz ya, hiç mi akıllanmıyorsunuz? aynı boku milyon kere yediniz, takımın bir değil en az iki tane kaliteli, yabancı stopere ihtiyacı olduğunu on yaşındaki çocuk bile biliyorken hala elin yerli stoperlerine fahiş fiyatlar çekmek nedir lan? takım defansı rezillikten geçilmiyor ve bunda en büyük pay o sevdalısı olduğunuz rezalet yerliler! hiç mi vicdan, hiç mi haysiyet hiç mi akıl yok sizde?!

    haberler doğru değilse bile allah bin belanızı versin sizin. bu kadar ağır konuşuyorum. artık dayanma sınırı, tahammülü diye birşey kalmadı bende.

    peşkeş çekmek için uğruna yırtındığınız riva ve florya projelerinde de atıldı imzalar artık. ne çıkarınız varsa gerçekleştirin de defolun gidin şu takımın başından artık. yeter!
App Store'dan indirin Google Play'den alın