• 25
    hep teknik direktorlerin yerden yere vuruldugu lakin futbolcular konusunda formsuzdu diyerek gecistirildigi turkiye ozelinde yapildiginda sacma bir meslek.

    kardesim,akli olan futbol yorumcusu acar goruntuleri, mesela hic edilen bir pozisyonda:
    " x futbolcu kademedeki boslugu cok guzel gormus,y futbolcusuna ara pas atmak istemis, ama y futbolcusu bunu dusunememis, kosu hizini gelistirmemis, sen futbolcusun ekstra antrenmanla hiz bir miktar da olsa gelistirilen birseydir." seklinde konusabilir yorumunu ona gore sekillendirir. vursana futbolcuyu yerden yere. yoook,futbolcu dokunulmazdir vurmaz. en fazla gereksiz karttan bahsedilir, gereksiz penaltidan bahsedilir, kontrolsuz hareketten bahsedilir. futbolcularin birbirinin oyununu ne kadar tanidigindan detayli bir sekilde bahsedilmez. varsa yoksa, su takimda soyle oynadi bu takimda boyle oynadi diyerek istatistiki bilgi verir. arkadas acariz bakariz futbol sitelerinden o yorumu biz de yapariz.

    ama bu pasalar en cok ne yapar,hatta tek ne yapar. "yahu senin yedeklerde a isimli oyuncu var, alsana macin gidisatina gore. dizilis de zaten yanlis. yan top, orta, verkac ivir zivir." bunları zirvalarlar. baska bildikleri birsey yoktur. biraz istatistik, biraz teknik direktor elestir, biraz yonetime dokundur, o kadar.

    iddia ediyorum, bizim sozluk de dahil olmak üzere sosyal mecrada ne kadar futbol uzerine site varsa, oradaki yorumlar daha evla. hatta ben de dahil icimizde kalemi en kotu kim varsa bunlardan daha iyi yorum yapar, adim gibi eminim. ha biz keyif icin bilgilenmek-bilgilendirmek icin yapiyoruz, onlar para icin. kusura bakmasinlar da benim zevk icin yaptığım herkesin yapabildigi basit bir seyi para icin yapanlara saygi duyamam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın