resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2691
    kendisinin taraftari degilim, ancak galatasaray'in probleminin teknik direktor olmadiginin farkinda olmak lazim artik.

    gecen yil ligi altinci bitiren takimi dusunun. bugun o takimdan farkli olarak yalnizca bruma, de jong ve eren vardi sahada. sezon basi transferlere bakinca da biraz tolga, biraz de jong, az biraz eren. cavanda, josue, serdar aziz, sigthorsson sifira yakin katki. toplam 7 transferden alinan katki bir kaliteli oyuncu transferi seviyesinde bile degil.

    gecen sene 3 teknik direktor geldi, hicbir sey degismedi, takim geriye gitti. cunku problem teknik direktor degil kadroydu. bu sene ayni kadroya dogru duzgun takviye yapilamadi, aksine vakti dolmus iskelet bir sene daha yaslandi ve geriye gitti. chedjou, sneijder, selcuk, sabri, hepsi gecen seneden dahi daha kotu.

    bu sartlarda elestirilecek isim riekerink degil. aysal donemindeki o garip ocak transfer doneminden bugune gelin, 6 transfer sezonu var. bu 6 transfer sezonundan geriye kalan sag bek sabri, geriye kalan stoperler hala chedjou/hakan/semih, geriye kalan merkez ortasaha hala selcuk, kanatta yasin.

    2014 basindan bugune gecen tam 3 sene, 30'un uzerinde oyuncu transfer edilmis, sadece bonservislere 60 milyon euro harcanmis. sifirin uzerinde katki verebilen sayisi 10'u gecmez, (podolski, bilal, denayer, carole, yasin, telles aklima gelenler), onlardan bugun hala kadroda olanlar yarin gonderilse kimse neden gitti demez.

    bu sartlarda hala riekerink'i suclamak icin baya ilginc bir ruh hali gerekiyor, kusura bakmayin.

    suclu galatasaray'i yonetenler, ve bu yoneticileri secenler. once kafa degisecek, yoksa teknik direktoru istedigin kadar degis fayda etmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın