resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2685
    ya allah aşkına bütün ofsaytları göze alarak yazıyorum; kendisine fatih terim'e ve daha nicelerine verilen kadro revizyonu şansı verilmeden, kendisinden olağanüstü oyun beklemek gerçekten aymazlıktır.

    mustafa denizli ile artık illallah ettiğimiz kadroyla neredeyse aynı bu kadro farkında mısınız? serdar aziz müzmin sakat, kolbeinn desen tyler durden'dan hallice, tolga ciğerci haftalardır yok, de jong uzun süre sakattı şimdi de selçuk'la oynuyor. adamın sezon başından beri değerlendirebildiği tek yeni oyuncusu eren derdiyok oldu, onu da iyi değerlendirdi bir kaç hafta ama rekabetsizlikten dolayı o da savsakladı.

    yani o kadar garip davranışlar içerisindesiniz ki, 2011-2012'de iskeleti oluşturulan ve artık suyunun suyunu çıkardığımız kadroya anlamlı hiçbir değişiklik yapmadan bu adamdan harikulade bir oyun bekliyorsunuz. daha önce de söyledim tekrar söylüyorum, bu kadro değişmeden ister mourinho'yu, ister guardiola'yı, ister favori teknik direktörünüz kimse onu getirin yine aynı oyunu izleyeceksiniz.

    ha benim yazdıklarımdan kendisini çok iyi bir teknik direktör gördüğüm anlaşılmasın. belki de çok kötüdür gerçekten. ama siz batık durumda olan şirketinize yeni bir ceo getirip, ona hiçbir imkan vermeyip şirketi yine de eski şaşaalı günlerine çevirmesini bekleyemezsiniz. bu imkanı verin, yapamazsa hep beraber sayıp sövüp, kıçına teneke bağlayıp gönderelim adamı. ama şu halde gidip tek sorun oymuş da yerine başkası gelince her şey düzelecekmiş gibi yazmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın