• 321
    daha hafta başından tahmin edildiği biten maç. hatta ben skorerde osmanlıspor oynamıştım. sonra içim elvermedi, üst oynadım.
    sezon başında elimizde sinan, podolski, bruma gibi oyuncular vardı. mesela bağırdık burda niasse veya benzeri bir adam alalım diye. niye? çünkü o zaman liverpool'un, dordmund'un oynadığı futbolun düşük kalitelisini oynayabilirdik. osmanlıspor onu yapıyor şu anda.

    hızlı atağa çıkan, çabuk kaleye giden oyuncularla oynuyor. podolski'nin takımda yarattığı fark ortada. peki biz ne yaptık. eren derdiyok ve kolbeinn'i aldık. daha en baştan bu adamlara karşıydım. peki maliyetleri? 4,2 milyon eu +3 futbolcu eren derdiyok ve ikisine de 2'şer milyon eu'dan fazla yıllık garanti ücret.

    emre çolak'ı kaybetmeyecektin. al sana taş gibi hücum hattı.

    peki defans ve orta alana kimleri aldın? tolga, serdar aziz, de jong... adamların ligin ilk devresinde oynadıkları maç sayısı oynamadıklarından fazla. neden? çünkü özellikle tolga ve serdar sakatlıklarıyla ünlü adamlar. ikisi de fena değil, istikrarlı olsalar işimizi görürler ama değiller işte. zayıf kalıyorsun. bir takım anlayışı oturtamıyorsun.

    sonuç?
    dirençsiz bir galatasaray.
    sorun teknik direktör mü? bence değil. bence kadromuz sorun. bu kadro dinamizmi, mücadeleyi yakalamadığı sürece benzer maçları oynamaya mecbur. geçen sezon her maç bu maçta oynadığımız oyunu oynuyorduk. osmanlıspor ligin kalburüstü takımlarından. superlig'de kendi sahasında benzer duruma düşüremeyeceği takım yok.

    bence 1 puan kadro karakterimize bakınca bu maçtan son derece tatminkar. hele bu futbolla...
App Store'dan indirin Google Play'den alın