• 3028
    önünde kolay sayılabilecek euroleague fikstürü var. kolay dediğim kesin kazanırız düşüncesinde değil her sonuca gebe maçlar. işler biraz yolunda giderse takım kendini birden yukarılara taşıyabilir.

    ergin ataman sezon başına dönebilse birbirini tamamlayamayan şu kadroyu kendisi de kurmaz herhalde. ama yapacak bir şey yok artık. hoca geçen hafta oynanan pana maçını kafadan kaybederek çıkmış. hani deseler hocam boşa gelmeyin mağlubiyet yazalım itiraz edeceğini zannetmiyorum. yani oaka'da bizim şu takımın yenilmesi kadar normal bir şey yok ama biraz da yürek koymak lazım.

    ergin ataman fenerbahçe mağlubiyeti sonrası kızılyıldız hariç direkt rakiplerimizle oynamadık demişti ardından 3 iç saha galibiyeti aldı. o maçı da nasıl olsa aldık havasında oynadığımız için kaybetmiştik. dediğim gibi pana maçını da kafasında bitirmiş. şimdi sırasıyla milano, kazan(d), efes, brose, efes(d), zalgris, milano(d), maccabi maçları var. ergin ataman'ın buraya kilitlendiğini düşünüyorum veya düşünmek istiyorum. şu 8 maç içinde kesin kaybederiz diyebileceğim milano deplasmanı var. gerisinin ucu açık, her bok olur. efes ve kazan deplasmanları çok kritik. şu fikstürden sağ çıkamazsak bundan sonrası tamamen formaliteye döner.
App Store'dan indirin Google Play'den alın