• 15843
    19luk 20lik gelecek vaad eden adamlardan kurulması istenen takım. gerçekten iyi niyetli ve güzel bir düşünce ama bizde öyle bir şey olması imkansıza yakın çünkü kendimizle çelişiyoruz. varsın şampiyonluk gelmesin 2-3 yıl ama gençler oynasın deniliyor. şanpiyonluk gelmemesi hatta 4. 5. olmamız demek bolca puan kaybı, kaybedilen puan demek. iyi oynayan bi takımsa zaten şampiyonluğa yakın olur. gençler iyi oynamadıkça takım hakkında " bu yeteneksiz çapsız topçulardan cacık olmaz daha x takımını bile yenemiyolar galatasarayı bu hale getirenler utansın" tarzında yorumlar yapılır.

    türkiyenin ve galatasarayın genel taraftar profiline bakarsak da, isterse babası olsun şampiyon olamazsa gider hele öyle ben bu gençlere güvendim diyip 5. olursa teneke bağlayıp yollanır takımdan. hiç öyle ben sistem takımı kurdum 3 yıl sonra iyi duruma geleceğiz laflarına aldırmaz kimse.

    tamam bunlar güzel ve mantıklı düşünceler ama türkiyede sökmez. biz daha takıma 1 tane genç oyuncu monte edemiyoruz. monte ettiğimizi sandığımız adam da anadolu takımına 2 maç iyi oynayınca ben oldum havasına giriyor.

    (bkz: sinan gümüş)
App Store'dan indirin Google Play'den alın