• 3025
    malesef lig için de avrupa için de çok zayıf olduğunu düşündüğüm takım. ergin hoca'yı hepimiz destekliyoruz ama dar rotasyon ve mola almama fetişleri bu takımın gerçekten büyük problemleri.
    euroleague için bütçemizin düşük olacağı geçen seneden belliydi. peki ya lig? kabul ediyorum ki avrupa'nın en güçlü takımlarını barındırmasa da avrupa'nın en yorucu liginde oynuyoruz. bu da ergin ataman'ın o çok sevdiği dar rotasyon oyununda bize problem yaratıyor. ben bu konuda en büyük yanlışın planlama olduğunu düşünüyorum. düşünün bugüne kadar transfer konusunda, özellikle uzun rotasyonunda hep kumar oynadık. nathan jawai, sakatlıktan çıkmış chuck davis, joey dorsey bunun önemli örnekleri. eğer bu sene 30 maç euroleague'de ve sayısız maç da ligte oynayacaksan, bu kumarı oynama lüksüne sahip değilsin demektir. bu yüzden ne vereceğinden emin olunan oyuncular alınmalıydı. hocam da sanıyorum ki hatasının farkındadır.
    sonuç olarak eğer ergin hoca avrupa çapında bir koç olmak istiyorsa, kararlılık, azim, iyi oyuncu ilişkileri ve dik duruş gibi meziyetlerinin yanına iyi kadro planlamayı da eklemeli. aynı şekilde biz bir spor kulübüysek, yönetim de en azından bir selçuk inan ya da wesley sneijder bütçesini basketbol şubesine ayırabilmeli. kötü bir sezon geçirdiğimiz ortada. ancak bence yine ergin ataman'la devam edilmeli. çünkü kendisinden iyisi ya ivkovic ya da obradovic'tir ki onlara bütçemiz zaten yetmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın