• 15823
    şahsi kanaatim 2013 yılındaki takım gördüğüm en mükemmel takımlardan biriydi. bugünkü takımla o günkü takımı kıyaslayacak olursak 2013'te şunlar vardı:
    -2012 şampiyonluğundan dolayı moralli ve özgüveni tavan yapmış bir takım.
    -zaten o günden herkes alışmış birbirine. herkes ezbere ne yapacağını çok iyi biliyor.
    -yeni transferlerden burak formda. tekrar gol kralı. umut bile bir sürü gol attı. dany aslında yedek olarak alınmıştı ama ujfalusi sakatlandığı için bir anda 11'de buldu kendini ve o sezon istisnalar dışında iyi oynadı.
    -fatih terim başımızda. durum kötü gidince iki hareket yapıyor takım düzeliyor.
    -elmander var. taktik 11 kişi yarı sahayı geçmeyecek bile olsa adam rakip kale önünde deli gibi baskı yapıyor.

    gelelim asıl önemli noktaya. drogba ve sneijder. ülke için çok sansasyonel iki transfer. millet onları görünce ne yapacağını şaşırıyor. sneijder'i tutuyor selçuk boş kalıyor gole gidiyor. drogba'yı 2 kişi tutayım derken burak bomboş kalıyor gole gidiyor. lan burak'ı tutun derken drogba çakıyor.

    yukarıda saydığım şeylerin hiçbirisi bu takımda yok. bruma hariç ekstra önlem alınması gereken kimse yok. bu takımda birkaç kişi 2 kişilik oynamadıkça üstünlüğümüzü kabul ettiremeyeceğiz kimseye. derbilerde akın akın hücum yapan takım şut çekemez oldu. kadro kaliteli değil. oyuncular o gün iyiyse takım iyi oluyor. kötü olduklarında yapacak hiçbir şey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın