• 15822
    önümüzdeki osmanlı ve konyaspor maçlarını en az hasarla atlatabilirse devre arası en az 3 tane takviye yapması gereken takım. zirveden koparsak gerek yok takviyeye filan zaten.

    1 tane adam gibi stoper. dilimde tüy bitti. adam gibi yahu. arkayı toplayacak. liderlik yapacak, uzun boylu, tecrübeli, 30-31 yaşlarında. sol stoper oynayabilsin yeter. tonlarca adam var. al bi tane getir. bu kriterlerde kimi getirsen fark yaratacak zaten.

    1 tane çok koşan ama ayağı da düzgün orta saha. tolga'nın yanında. de jong ve selçuk ile gitmiyor. selçuk bitik zaten. devre arası burak'ın yanına yollasak daha da bişey istemem. de jong ise alternatif olarak takılsın. yine böyle adam bol. al getir. illa fark yaratacak.

    1 tane sağ kanat. sol ayaklı, biraz bıçkın, gole yakın. adam geçebilen. bruma gibi bir adam işte aradığımız. bu da çok. tonla isim sayarım. fransa hele kaynıyor. al gel.

    podolski ve eren götürür santraforu. bu adamlara pozisyon hazırlarsan atar bu adamlar. bizim sıkıntımız pozisyon hazırlayamamak.

    bunlar şimdilik yeterli olur. tabii mümkün olsa da 1 tane de sağ bek alsak ama orası çok dolu. oradan en az 2 adam gönderilmeden zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın