resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2568
    11 aralık 2016 galatasaray gaziantepspor maçında kararları yine hoşuma gitmedi.

    ilk olarak; linnes mükemmel bir oyun çıkarmıyordu evet ama tam olarak sabrinin yaptığı neyi yapamadı anlamıyorum. geçen hafta sabriyi olumlu eleştirdim diye taşa tutuldum. ama bugün oyuna girmesi beni rahatsız etti çünkü genç bir oyuncun küsüyor hocam. tamam belki linnes de "ben neyi yanlış yapıyorum diyip daha çok çalışmalı" ama adam sorarlar linnesin yapamadığı neyi yapacak diye sabriyi aldın oyuna?

    semih serdar değişikliği sanırım sakatlık sonucuydu ona bişey diyemeyiz ama eren değişikliği de geç kaldı bence. tamam poldi istekli gol atsın diyebilirsin ama eren mental olarak çökmüş oynamadığı için. boş kaleye kaçırdı adam konsantrasyon 0 olmuş. bu adamı kazanman gerekmez mi?

    3 gol attı diye göze batmayan yasin de rahatsız etti beni. biz "amaan gol atsın da" furyasını burak yılmazla geçtik. bize gol atsın ama güzel de oyun oynasın dediğimiz adamlar lazım. yasinin golü ben atacam diye yaptığı bencillikler balotelli tarzıydı resmen. ben olsam ceza niyetine alırdım 70te. ya da çağır yanına uyar.

    daha konuşacak çok şey var. ancak hocayı bir kalemde silemeyiz. en başta gösterdiği güzel karakter buna izin vermez.

    daha iyisi oluncaya kadar yanındayız hocam herşeye rağmen
App Store'dan indirin Google Play'den alın