resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2564
    öylesine çökmüş bir durumdayız ki riekerink hocam'dan daha iyi bir teknik direktörle anlaşabileceğimizi hiç mi hiç sanmıyorum. 20 küsür milyon taraftarı olan galatasaray'ın futbol şubesinin kaderi, tek vasfı başkanın kardeşi olmak olan bir adamın iki dudağı arasından çıkacak sözle belirleniyor. aziz yıldırım gibi futbolcu maaşlarını kap'a bildirmemek, sow'u 17 milyon euro'ya satıp ertesi sene bedavaya kiralamak gibi çakallıkları da bilmediğimiz için mali durum da iyi değil.

    bu adamcağıza üzülüyorum çünkü galatasaray seviyesi için yetersiz bir hoca ve bir gün onu muhakkak kovacaklar. kendince bir şeyler yapmaya çalışıyor, belki gelecek için büyük hayaller kuruyor ama özbek kardeşlerin kendilerini kurtarmak için balondan ilk atacağı ağırlık maalesef ki riekerink. bunu futbolcular da bildiği için hocayı sallamıyorlar, oyundan kim çıksa adama dayılanıyor. yasin bruma'ya pas atmıyor, sabri kıçını kaldırıp geriye koşmuyor. takımdaki otorite yokluğu apaçık göze çarpıyor.

    bu koşullara rağmen fena bir puan da toplamadık, allah'a emanet gidiyoruz işte. fakat bu yolun sonunda duvara çarpacağımızı görmemek için kör olmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın