resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 211
    vay be, sen ki hocam! kazanmayi bize ogreten, korkmadan deplasmanda hucum futbolu oynatan, sen ki uefa kupasi maci oncesi ' kupayi gormek istemedigini zaten mac sonrasinda bol bol hasret giderecegini ' soyleyen adam!

    hadi medyadakiler vuruyor, onlarin isi bu. fenerliler, besiktaslilar, digerleri hep vuruyor! boyle bir adamin, futbolumuza devrim getiren bir adamin galatasaray'li olmasi onlara koyuyor! ya siz? ey galatasaray'lilar, peki siz? bu takimi ilk avrupa $ampiyonasina goturen adamda fatih terim'di hic puan alamadi ama o goturdu. kazanmayi ogretti, kazanabilecegimizi gosterdi. hatalari vardir ama dediginin arkasinda durur, karakterlidir!

    bende adana'liyim, fatih terim'in sakat babasini da bilirim, babamla da fatih terim'in futbol oynami$ligi da vardir. adana icin imparator'dur fatih terim, fatih terim spor kompleksi vardir, imparator hali sahasi vardir keza. tapilir bu adama o cok $eyi degi$tirmi$tir..

    2004 yilinda floransa'da da gordum bunu. galatasaray formamla turlarken sokaklari ,ponte vecchio'yu beni gorenler once fatih terim sonra galatasaray diyorlardi, nasil bir mutluluktur ki anlatilmaz ya$anir cinsinden.

    klavye ba$indan ele$tirmek kolaydir ama bir insani ele$tirmek icinde onla ayni seviye de olunmasa bile yakla$ilmasi gerekir! varmidir turkiye'de boyle bir adam? rijkaard tum dunya icin neyse fatih terim'de turkiye icin o'dur!
App Store'dan indirin Google Play'den alın