• 15805
    http://galatasaray11.com/kadro/basliksiz-20861

    izin verin aciklayayim. oncelikle eren derdiyok'dan faydalanamadigimiz acik. cunku kanatlardan orta gelmiyor. en iyi kanat oyuncumuz bruma bile orta yapmakta basarisiz. beklerimiz de super bindirmelerle mukemmel muz ortalar yapmiyor. bizim oyuncularimiz ayaga pas yapmak ve dribling yapmak uzerine yetenekli. poldi forvet oynadiginda neredeyse bosu yok. bu adami alip sol kanada hapsetmek tam bir sacmalik. geri gelmez, oyundan duser, sut atma mesafelerine girmekte zorlanir vs.

    ayni sekilde bruma. tipik bir kanat oyuncusu degil. son cizgiye inip orta kesmek falan gibi dertleri yok. geriye de kosmasi pek bir ise yaramiyor nitekim ki o da kosarsa. bu adam ne kadar ceza sahasina yakin oynarsa o kadar tehlikeli faul ve penalti alma sansimiz artar herseyden once.

    sneijder'de arkasindaki 3 defansif yonu yuksek ortasaha futbolcusunun guveniyle daha cok bos alan bulup, daha ozgur oynayabilir.

    de jong selçuk inan tolga ciğerci üçlüsü orta saha anlaminda buyun ihtiyacimizi ancak beraber oynarlarsa saglayabilirler. hem sertlik, hem topu kullanma ve hem de kondisyon acisindan oyuna katkilari ancak ucu beraber oynarsa gorulebilir.

    bek oyuncularimiz da elden geldigi kadar hucum ve defans dengesini tutturursa sorun yok.

    nihayetinde bu takim icin bu sistem denenmeli diyorum. devre arasi da gelmisken bu firsati kacirmayalim ve bu formasyonu gorelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın