• 38
    kimse öyle 4-5 oyuncu beklemesin, dar boğazdayız. maksimum 1 bilemedin 2 tane transfer yapılır. bu süreçte yapılması gereken şey, chedjou denen illetten kurtulup az paraya alınabilecek en iyi stoper alınmalı. chedjou ve ekürisi yüzünden kaybettiğimiz puanların haddi hesabı yok. iyi bir stoper kazanılacak +puanlar demektir benim gözümde. yeni alınacak stoper serdar aziz uyumu üzerine çalışılmalı ve bu tandem artık lig sonuna kadar istikrarı yakalamalı. hakan balta da elimizde her zaman hazır asker olarak tutabileceğimiz bir yedek olur. tecrübesiyle kritik maçlarda iş düştüğünde layığıyla yapar işini.

    2. yapılması gereken linnes'in sağ beke kalıcı olarak monte edilmesi ve bir başka kanser olan sabri'den artık sonsuza dek kurtulmamız. bu konuda fazla yazılacak şey yok. elde sabri dışında 2 sağ bek var. bunlar o bölgeye bir şekilde adapte edilmeli ve sabri'yi 3. alternatif olarak düşünmeliyiz artık.

    olacağını hiç sanmıyorum ama keşke olsa diyebileceğim 3. hamle, selçuk'un bir yerlere itelenip ondan gelen parayla orta sahaya dinamik bir oyuncu almamız olacak. de jong, tolga ve yeni transferle birlikte orta sahamız eskisinden daha iyi olacaktır bence.

    4. hamle, yasin denen bencil kazma yerine ama sinan, ama josue, ama bir başkası bir şekilde monte edilmeli. kim olduğu önemli değil. beynini kullanacak bir insan konsun kanada artık yeter. 10 iq'lu kanat oyuncusu izledikçe bizim kafada saç kalmıyor.

    son olarak yine bu süreçte artık sakatlıktan dönmüş olan sigthorsson'un 2. yarıya son derece fit bir şekilde hazır edilmesi lazım. ligin ikinci yarısına hücum hattında fazldan 1 alternatif oyuncumuz daha olacak böylece. eren, poldi, kolbeinn üçlüsü bizi lig sonuna kadar bir şekilde götürür.

    uzun lafın kısası, dış transferden ziyade eldeki malzemeleri parlatarak geçirmemiz gereken sezondur. bunun yanında 1-2 transfer de yapılırsa 2. yarıya elimiz çok daha güçlü bir şekilde girmiş oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın