• 35
    sneijder'in yedeği yok, de jong koşu mesafelerinde takımın ilk beş listesine bile giremiyor, selçuk'un kazandığı en son ikili mücadelenin üzerinden iki sezon geçti fakat hala forvet ve sağ bekle transferi kapatanlar var.

    arkadaşlar bilmem hatırlar mısınız geçen ay kadıköy'de bir maç oynadık. o maçta topu rakip cezasahasına bile sokamadık. 5 milyon verdiğimiz sneijder de, 2.5 milyon verdiğimiz de jong da bir tane hücum aksiyonu bile yapamadı. en sonunda tolga inisiyatif alıp "ulan bunlardan bir şey çıkacağı yok" deyip kendince dağa taşa şut çekti, durum o kadar vahimdi. sen böyle aciz bir ortasahanın önüne istersen lewandowski'yi koy hiçbir halt yiyemez. o ortasahanın arkasına istersen philipp lahm'ı koy, dalga dalga gelen rakibi durduramaz. takımın omurgası yok, siz el ayak protezi taktırmak istiyorsunuz.

    vaziyet buyken transfer listesinin bir numarası kesinlikle tempolu oynayan ve topu ileri taşıma becerisi olan bir göbek oyuncusudur. hatta sneijder sakatlandığında forvet arkasında da oynayabilmesi bizim için muhteşem olur.

    ondan sonra paran varsa ister forvet al, ister sağ bek al, ister kanat al. ama bu ortasaha oyuncularıyla devam ettiğimiz sürece iğrenç futbola mahkumuz. transfer listesinin bir numarası bir 8 numara olmalı, geri kalan bütün takviyeler ikinci sırada kalmalı şu an.
App Store'dan indirin Google Play'den alın