• 15800
    2016-2017 sezonunda akhisar bld., kayserispor, beşiktaş, başakşehir ve kasımpaşa maçları... ortak özelliği (ortak sorunu) ise öne geçince skoru koruma isteği (hastalığı). bu maçlardan bazılarını çevirebildik bazılarını çeviremedik... kaybettik ya da berabere kaldık. bu maçlar haricinde adanaspor ve gençlerbirliği maçlarında öne geçince her zaman olduğu gibi geri çekildik ancak şansa gol yemeden yüreğimiz ağzımızda 90 dakikayı tamamladık.

    akhisar bld. ve beşiktaş maçlarının ilk yarısı haricinde hiçbir maçın bir yarısında büyük takım gibi oynamadık. mesela fenerbahçe maçında sahaya çıkmayı unuttuk, şahsen ben galatasaray'ı göremedim gören varsa söylesin.mesela dün oynanan 4 aralık kasımpaşaspor galatasaray maçında yerin dibine girdim. maç sonunda kaybetmişiz modunda takıldım. hani iyi oynayalım gerekirse kaybedelim muhabbeti var ya en azından geleceğe dair umutla bakmamı sağlayacak bir oyun, hırs, mücadele vs. dün sadece onu istedim. en son hangi hafta şu takımın üzerinden geçeriz dediğimihatırlayamıyorum. her hafta aynı terane. öne geç ve üzerine yat.

    defans hattıyla hücum hattı arasındaki mesafe akıl alır gibi değil. yediğimiz golü son sıradaki adanaspor yemez. gol esnasında rakip futbolcu muslera'yı geçip topa vurduğunda ceza sahamızda 4 kasımpaşalı futbolcu var, biz de ise 2 kişi, yanlış anlaşılmasın kontraatak falan değil attıkları gol, sözde skoru koruduğumuz dakikalarda...

    riekerink için hep pozitiftim ancak dün ne kadar korkak olduğunu ben dahil herkes gördü. sırf millet uyanmasın diye vakit geçirmek için oyuncu değiştirdi. oysa ki yasin ilk yarıda bile 'beni çıkarın' diye bas bas bağırıyordu adeta. bu şekilde daha çok posta koyar oyuncular bu adama. en geç devre arasında teknik direktör değişikliği şart, bu şekilde nereye kadar?
App Store'dan indirin Google Play'den alın