resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2128
    türk insanının tezcanlılığına kurban gitmiş, gitmekte olan milyonlarca insandan sadece biri.

    hamza, yasin nefretinden birkaç maçta -ki bunların hiçbirisi büyük maç değildi- yıldız ilan edildi. oysa u21'de ve birkaç kupa maçında yaptıklarıyla bir beklenti oluşturması ne kadar doğalsa yıldız ilan edilmesi de o kadar saçmaydı. üstüne üstlük ne yaptığının zerre bilincinde olmayan güruh, herhangi bir önemli/büyük maçta henüz kendisini ispat etmemiş oyuncu için sinan gümüş atama bekliyor diye pankart astı.

    çocuk bile ne olduğunu anlayamadı. muhtemelen "ben neymişim be" demiştir içinden. bunu şımardı olarak değil şaşırdı manasında söylüyorum. üzerine gereksiz bir yük bindi. kendisini arena'da fazla süre bulduğu ilk maç olan 1 şubat 2015 galatasaray bursaspor maçında canlı izlemiştim. o gün şöyle bir yorum yapmıştım; #1642770. üzerinden iki yıl geçmiş ve sinan hala aynı seviyede. galatasaray'da kalıcı olmak için sadece yetenek kesinlikle yetmez. çok tempolu ve güçlü olmak zorundasınız. ancak türkiye şartlarında hala genç bu çocuk. yerden yere vurulacak, kestirip atılacak bir oyuncu kesinlikle değil! arena'daki son iki lig maçında 1 gol, 1 asisti var. hala beklenen seviyede olmasa da iş yapmıyor değil.

    ne ilk başta yıldız ilan edilmeliydi, ne de şimdi yerden yere vurulmalı. çocuğu biraz rahat bırakalım, işine konsantre olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın