• 68
    öncelikle selçuk inan'ın antalyaspor ile oynadığımız maçta frikikten gol attığında sneijder başlığına girip diğer yazarlara laf çakma amaçlı bu kadar entry girilmiş miydi gerçekten merak ediyorum. adam gole sevinmiyor selçukçulara girsin, içimizdekilere de soktu falan yazıyor. hayırdır ya? sanırsın sneijder gol atınca sadece kendisi seviniyor. ulan bu forma altında salih dursun, sabri sarıoğlu falan gol atsın yine sevinirim ben. kaldı ki selçuk inan'ın bu takımda kalması gerektiğini savunan 3 kişi bile yoktur sözlükte.

    yok abi, neden insanları sneijder gitsin diyorsa selçukcu, selçuk gitsin diyorsa sneijderci ilan ediyorsunuz onu anlamıyorum.

    ikisinin birden gitmesini istiyor olamaz mıyız? 30 yaşını geçmiş eski gizik gücünü temposunu kaybetmiş herkesin gitmesini istiyor olamaz mıyız. yada fiyat/performans açısından verimsiz olan herkesin gitmesini istiyor olamaz mıyız? yok sneijder bursaspor'a frikik atarak 4.5 milyon euronun karşılığını verdi diyorsanız selçuk da antalyaspor'a çok daha kritik bir frikik golü atarak 2.8 milyon euronun karşılığını verdi o zaman sizin futbol anlayışınıza göre.

    iki futbolcunun fanlarında da malum partinin seçmenleri gibi sürekli bir kendilerine hayali düşmanlar yaratıp onlarla hayali mücadeleler verme çabası görüyorum. yapmayın abi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın