resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2257
    kendisine sabır göstermemiz gerekir diyen arkadaşlara geçen sezonun sonlarından beri takımda olduğunu hatırlatmak istiyorum. takımda en ufak bir ışık yok. geçen sezondan beri aynı düzeyde hatta daha da kötü gitmeye başladık. sezon başında kişisel çabalarla alınan başarılar, ne yazık ki gözümüzü boyamış. bu şekilde gitmeyeceği belli. ve teknik direktörümüz aynı mantıkla oynatmaya devam ediyor. daha doğrusu mantıksızlıkla. yine basit goller yemeye devam ediyoruz ve artık gol de atamıyoruz. elindeki kadro yetersiz olabilir. bu konuya kesinlikle katılıyorum. ama bu kadrodan da maksimum verim alınabilir. ama sürekli sağ bekte sabri efendiyi deneyerek bu iş olmaz. onu örnek olarak gösterdim. bu örnekler çoğaltılabilir. kısacası elinde gerçekten iyi olmayan bir kadro var. ama bu kadroyu da kötü kullanıyor.

    galatasaray'a futbol kişiliği aşılayamadı. aslında mancini döneminden sonra ne oynadığı bilinmeyen, kaos futbolu hakim. mancini ile en azından savunma yapmasını bilen bir takım oluşmaya başlamıştı. bu kadroya mutlaka takviye yapılması gerek. aslında o kadar çok eksik var ki. bruma haricinde kanat oyuncumuz yok. bruma bile henüz olgunlaşmış bir futbolcu değil. sağlam bir stoperimiz yok. yaratıcı bir orta sahamız yok(var ama berbat ötesi oynuyor. kafasında futbolu bitirmiş.) hücum hattında bitirici ve çabuk bir hücum oyuncumuz da yok. eren ile tek forvet oynanmaz. çoğu sezon olduğu gibi, bu sezon da kadro yapılanması çok kötü yapıldı.

    kısacası aslında en büyük sorun yönetimde. ellerindeki parayla çok yanlış trasferler yaptılar. bu para çok daha iyi kullanılabilirdi. galatasaray'ın parası deniz olduğu için, zaten sıkıntı çektiğimiz bu dönemde saçma sapan paralar döküp, gereksiz pahalı oyuncular alındı. galatasaray'ın başarılı olduğu her döneme bakın. mutlaka kaliteli yabancıların çoğunlukta olduğu bir kadro ile başarılı olmuşuzdur. iyi futbol, iyi futbolcularla ve teknik direktörlerle oynanır.

    bu yeni yayın ihalesi beni biraz umutlandırdı. futbola bu kadar para yatıran bir kurum, takımların da güçlü olmasını sağlamak zorunda. o sebeple bu sezon kendisini göndermesek bile, şimdiden iyi bir teknik direktör ile temas kurup, onu sezon sonu için ikna etmek gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın