aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 4147
    bunu yazarken yazar değil, çaylağım. ama yazmazsam da içimde kalırsa da kendime yediremem bunu!

    sene 2006'da bu oluşumun içine girdim şehrimde, 2008'de herkesten saygı görmeye başladım, 2010'da koordinatör yardımcısı oldum, 2011'de de il koordinatörü olup 3 sene yönettim. bu 3 sene içerisinde bıkıp bıraktım, uğraşmadım. 2 ay ancak sürdü zorla "yapacak başka birisi yok yine sen ol" diye rica minnet devam ettirdiler o sezonun sonuna kadar.

    bıraktım çünkü beni hiç temsil etmediklerini fark ettim, alpaslan dikmen rahmetli olduktan sonra (ki allah rahmet eylesin, çok severdim kendisini) nasıl değiştiklerini fark ettim, bazı şeylerin nasıl dönüştüğünü fark ettim ve bıraktım.

    dursun özbek yönetimi geldi, biz yönetim istifa diye avazımız çıktığı kadar bağırırken onlar beşiktaş'a küfür ettiler, yönetim istifa diyenleri dövdüler... biz twitter'dan eleştiri twitleri attık diye ultraslan resmi hesabından bizi engellediler!

    gelelim son olaya, bu kadar delirmemi sağlayan nedene!

    20 kasım 2016 fenerbahçe galatasaray maçı kaybedildi. evet, futbolcular ruhsuz olabilir. evet, teknik ekip yetersiz olabilir. evet, hakem yanlış yapmış olabilir ama dahası var arkadaşlarım...

    bakın benim koordinatör olduğum dönemde ultraslan'ı yöneten oğuz altay twit attı 21 kasım sabahı (https://twitter.com/...800588273366302720). ben de cevap olarak "yönetim her şeyi hak ediyor da oyuncular ve teknik ekip hak etmiyor öyle mi?" minimalinde bir cevap verdim kendisine. (https://twitter.com/.../800595286460600320) sonuç mu? buyrun attığı twit kendisinin (https://twitter.com/...800597915773399040).

    "salak salak yorumlar" yapıyormuşuz! salak salak yorumlar! ve bizim yaptıklarımız salak salak oluyormuş, kendilerininki değil!

    "riva ve florya onayı çıkmazsa saha içi etkilenir" diye açıklama yapan yönetim değil bakın, biz bunları dile getirdiğimiz için salak salak işler yapıyormuşuz! elinde gücü olup bunu sorgulamayanlar bizim söylediğimizin salak salak olduğunu sorguluyormuş! helal olsun!

    ultras mentalitasını bilmeyenler ultraslan'ı yönetmeye soyunmuş, alpaslan abinin kemiklerini sızlatıyor!

    ayıp be! onay çıktığından bu yana 25 milyon dolar kaybımız var! onay çıktığından beri 4 maçta 3 mağlubiyet var. yok, umurlarında değil.

    yazık ya... bir schalke maçı biletlerini 90 dakika "nerede?" diye tribünde sorgulamışlardı, geleceği satılırken kulübün bundan konuşunca "salak salak yorumlar" yapmış oluyoruz.

    doğru. salak biziz. bize ne değil mi? yok olsun galatasaray, sizin de nemanız kesilir belki.

    biz de eski günleri anar, eski maç kayıtlarını izleriz. çocuklarımıza hayalleri anlatırız...
App Store'dan indirin Google Play'den alın