• 15696
    bünyesinde miadı dolmuş birçok oyuncu barındıran takım. yazın birkaç çöpten kurtulup yeni transfer yapınca "acaba?" demiştik ama hala çerçöp kaynıyor takım.

    edit: ismen baktığımız zaman çöp olarak görünmeyen, bu bağlamda da yanıltıcı olan bir kadromuz var. evet, sorun hocadadır ama kadro da çok iyi falan değil. 3 sağ bekimiz* çöp, sol bekte bence carole anca yedek olmalı, stoper olarak güven veren adamımız yok. zaten futbolun yarısı defans, orada sıfırsak nasıl kazanacağız? ilerdeki oyuncularımız da profil olarak zaten takım defansına çok faydası olan oyuncular değil.

    orta ve hücum oyuncularına gelelim. ismen çok iyi olan sneijder ve podolski burada aldatıcı olanlar işte. sneijder'e çöp demek istemiyorum ama 2 senedir doğru düzgün oyun oynamadı, miadı doldu/doluyor. podolski'nin de maç içinde devamlılığı yok kayboluyor arada boşluk yakalar da vurur mu diye bekliyoruz bütün maç. tolga'nın yanına hareketli bir oyuncu zaten şart, hiç boşa kaçan oyuncumuz da yok çok pas yapıyoruz ama kendi sahamızda falan. hızlı, dikine dinamik oynayabilen oyuncumuz kaç tane? bruma var, bir de tolga deniyor dikine oyunu hepsi o. forvete çok top gelmediği için eren'e çok bir şey demiyorum ama sakatlanınca cavanda'yı falan alıyoruz oyuna, yedeği müzmin sakat çünkü. böyle düşününce takımın yarısı çöp, kalan yerlerde de hep eksik var gibi görünüyor valla benim gözüme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın