• 189
    her sene olduğu gibi yine "galiba bu sene alacağız." dediğim derbi mücadelesi.

    bunu söylemek için hiçbir dayanağım yok. oynadığımız oyunu beğenmiyorum, bruma ve tolga dışında bireysel performanslar yerlerde sürünüyor. yine de baktığımız zaman wesley sneijder ve lukas podolski ve hatta selçuk inan gibi şapkadan tavşan çıkartabilecek futbolcu sayımız fenerbahçe'ye göre bir hayli fazla. jeremain lens ve mehmet topal'ın olmaması da şansımızı artıran şeylerden biri, çünkü şu an jeremain lens spor toto süper lig'in en fark yaratan ismi performansı ile. "sakatlanması bizi ilgilendirmez, biz galatasaray'ız!!" diyenler de oldu fakat rakibimizin en önemli futbolcusu sakatlanmış, tabii ki de çok önemli bizim için.
    `
    robin van persie` geçen seneye göre daha formda, ceza sahasında topla buluştuğunda hala dünyanın en tehlikeli futbolcularından biri maalesef. umarım oynayacak stoperlerimiz ayık olur, topla çok az buluşmasını sağlayabiliriz.

    kanayan yaramız sağ bek pozisyonunda kimin oynayacağı da çok önemli. volkan şen karşısında ben martin linnes'i görmek isterim açıkçası. ama jan olde riekerink'in sabri sarıoğlu'yu tercih edeceğini düşünüyorum maalesef.

    ve eren derdiyok. simon kjaer ve martin skrtel gibi ligin pozisyonunda en iyi ikililerinden birine karşı oynayacak ama bu ikiliye karşı da bu ligde karşı koyabilecek nadir adamlardan olduğunu düşünüyorum. umarım yüzümüzü kara çıkarmaz, zira alternatifi yok.

    şükrü saraçoğlu stadyumu'na bir kere eskişehirspor deplasman tribününe gitmiştim, istanbul'da yaşarken de deplasman yasağı yüzünden parçalıyı giyip gitmek nasip olmadı. bu sefer de çok istedim ama maalesef organize olamadık. bir dahaki sefere. şanslı adamımdır, uğur getirirdim aslında ama artık televizyon başından yapacağız totemleri. *

    bu sene o sene !
App Store'dan indirin Google Play'den alın