resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11911
    her zaman demişimdir. benim için 2 tane fatih terim var. biri teknik direktör olan, diğeri ise türk futbolundaki bir figür olan insanlardan sadece bir tanesi.
    teknik direktör olan fatih terim'in başarılarına, yaşattığı zaferlere büyük bir saygı duydum ama bir insan olarak fatih terim'i onun karakterini, kibirini ve egosunu hiçbir zaman sevemedim.

    ben o ahı olan tayfadan da değilim. bugün ahım var diyen bir çok taraftar eskiden bir baba gibi severdim diyor. ben terim'i hiç bir zaman bir baba gibi de sevemedim. çünkü karakteri buna hep engel oldu.

    hocam milli takımda sana tarihinin kariyerinin en aciz günlerini yaşatıyorlar. yüzünden okunuyor aciziyetin, çaresizliğin. hala galatasaray üzerinden bir ego şov yapıyorsun. söylesene hocam, madem bu kadar büyük galatasaraylısın kendini galatasaray üzerine bu kadar söz sahibi, hak sahibi görme hakkını kendinde nasıl buluyorsun?

    sana 2. kez galatasaray'ın başına geçeceğiniz konuşuluyor sorusu soruluyor. ilkeleri, değerleri olan her insan böyle bir durum söz konusu olsa dahi çıkıp arkadaşlar galatasaray'ın başında bir hocası var, benim de milli takım ile sözleşmem var. böyle şeyleri değil konuşmak sormanız bile doğru değil der ve konuyu kapatır. sen ne yapıyorsun? ego kasıyorsun. isteyecekler tabi, bunlar normal şeyler ben galatasaray efsanesiyim, taraftarın da bir özlemi var falan filan.

    taraftarın özlem duyduğu şey sen değilsin hocam. taraftar teknik direktör olan fatih terim'in* yarattığı o profil yada ekol her neyse. taraftar sert, oyuncularına sözü geçen, disiplinli, otoriter, tempolu ve hücum futbolu oynatan, yenilirken bile alkışlanan 1-0 ı buldum hadi defansta top çevireyim demeyen o figüre özlem duyuyorlar. ama özlem duydukları şey sen değilsin. bunu yapabilecek herhangi bir hoca. bunu benden başka kimse yapamaz da deme. zamanında eric gerets elindeki leş kadroya rağmen gayet güzel yaptı.

    söylesene hocam, galatasaray'ın riekerink ile sözleşmesi var, riekerink çok özel bir insan, ona güveniyorum. o görevi başındayken de böyle şeyler konuşulmasını doğru bulmuyorum demek bu kadar zor mu gerçekten?

    resmen sana her galatasaray sorusu sorulduğunda içinin yağları eriyor. ayıp yahu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın