resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11901
    kendisini hala, şu duruma rağmen savunanlar sadece geri adım atmak ya da tükürdüğünü yalamak istemiyor. hepsi bu. içten içe kendilerine de itiraf ediyorlardır bunu.

    tabii trollük dışında kalanları söylüyorum. troller zaten adı üstünde, troll.

    "terim ayrılmadı, aysal kovdu" diye ağlananlar var. doğrudur. aysal'ın en büyük hatasıdır zaten. kendi sonunu da hazırlamıştır. aslında ilk günden alacaktı karşısına "hocam bak galatasaray ek iş değil. milli takımla birlikte yürütülecek iş hiç değil. gel sen seçimini yap. eğer milli takıma gideceksen de el sıkışıp ayrılalım" demeliydi. burada çok hatalıdır aysal. katılıyorum.

    ama arkadaş nasıl içinize siniyor galatasaray ile milli takımın birlikte çalıştırılması? yani aklınız alıyor mu? galatasaray'ın teknik direktörü real madrid deplasmanından önce milli takım kampına gidecek. takımdan 1 hafta ayrı kalacak. 13 eylül'de antalyaspor maçına teşrif edecek. o maçta takım puan kaybedecek. sonra da gidip real'den 6 tane yiyecek. vay anam vay. yani bunu içine sindiren adam "galatasaray taraftarıyım" demesin. "terim taraftarıyım" desin.

    (bkz: 6 eylül 2013 türkiye andorra maçı)
    (bkz: 10 eylül 2013 romanya türkiye maçı)
    (bkz: 13 eylül 2013 galatasaray antalyaspor maçı)
    (bkz: 17 eylül 2013 galatasaray real madrid maçı)

    tekrar etmekte fayda görüyorum, galatasaray "ek iş" değildir. galatasaray'a "ek iş" muamelesi yapan adamı hala savunmanın hiç bir aklı selim yanı yok. milli takım'dan şutlanmasına az kala galatasaray'ın başında teknik direktörü varken galatasaray'a yanlamasını filan saymıyorum. bunlar zaten hep yaptığı şeyler.

    ekleme:

    12 kasım 2016 türkiye kosova maçından sonra yaptığı basın toplantısını şimdi izledim. kendisi adına utandım ama daha çok üzüldüm. resmen ezilmiş adam. yukarıdan kafasına vurmuşlar sopayı kıvırmak için demedik bırakmamış. yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın