resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11854
    adı, hiçbir alakasının olmadığı bir takımın stadına verilirken * gururlanıyordu, bunun karşılığında birilerine bağımlı olmak zorunda kalmayacak mıydı? galatasaray'ı bıraktığında milli takımda başarılı görünüyor diye, 10 kasım 2013 fenerbahçe galatasaray maçında fenerbahçe taraftarı imparator fatih terim diye bağırarak onurlandırıyorken, başarısız olduğu zaman hakaret etmeyecek miydi - etmemiş miydi? kendisi, galatasaray'ın iyi gittiği bir dönemde, kendi gidişi için basın toplantısı yaptığında * hiçbir yerle sözleşme imzalamayacağını iddia etmesine rağmen, teknik direktör değil de türkiye futbol direktörü sıfatı için sözleşme imzalarken kendisi ile kader birliği yaptığını iddia eden ve bize sözleşme üzerinden alın size sözleşme diye dalga geçip birlikte güldüğü yıldırım demirören'in önce takım kararına destek olacağını belirtmesine rağmen, sırf kendisini kurtarmak için, tüm desteği çekip, sözleşmesini bile basına sızdırabilecek biri olduğu belli değil miydi?

    kısacası, her yönüyle sahte bir yere gitti ve sonuçları ağır oldu. çünkü o stadın ismi de sahte, galatasaraylılar dışındakilerin imparator fatih terim diye bağırması da sahte, yıldırım demirören'in kader ortaklığı ve desteği de sahte.

    oysa ki galatasaray'da öyle miydi? her şey gerçekti. 3-2 biten ama çoğumuz için 3-1 olan 9 nisan 2013 galatasaray real madrid maçında taraftarın ''başarılar gelir geçer, asaletin bize yeter'' tezarühatından daha gerçek ne olabilirdi ki?
App Store'dan indirin Google Play'den alın