resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2097
    bir teknik direktörü sadece sahaya cikardigi 11 ile elestirmek baya tuhaf ya. cidden. yani yazar arkadaslarima bu kafayla teknik direktor begendirilmez. herkesin kafasinda bir 11 var. onu cikarirsa (tabi yetmez, üstüne kazanmasi da lazim) iyi hoca, cikarmayinca kötü.

    bu da yetmezmis gibi bir de herkesin takıntılı oldugu birkac oyuncu var. o oyuncular agzi ile kus tutsa da ondan daha kötü yedekleri gormeyi istiyorlar. yani cidden taraftara yaranilmaz.

    ok sabri yetersiz ama yerine oynayan cavandayi da linnesi de gorduk arkadaslar. sabriden bile daha kötüler yapmayin etmeyin.

    evet, yasin yetersiz. e yerine oynayan sinan ve podolskiyi de goruyoruz arkadaslar. ceza sahasi etrafına topu getirirsen oynuyorlar, getirmezsen yandın.

    tamam. selcuk eski selcuk degil de bu kadar itin seyine sokulacak bir adam degil. de jong da fena degil ama cok hareketsiz.

    yani milyon tane taraftar milyon farkli 11 istiyor. cidden nasil kafalar bilmiyorum.

    hocayi elestireceksiniz daha cok hucum plani olmadigindan elestirin. kac mac gecti, takim daha organize 3-5 atak yapamadi. gelirse ataklar bireysellikten ya da kontradan geliyor. baska hic yok. yani bu kısımdan elestirmek varken halen sabri cavanda derdinde olmak da ne bileyim yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın