resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2069
    gazetelerin gazına gelerek hareket edenleri görmemizi sağlayan teknik direktör. basının eleştirecek veya söyleyecek kötü bir yönünü bulamadığı için ne kızlarının garsonluğu kaldı ne yetersizliği. güzel kardeşim biraz gözünü aç düşün bu basın eliyle sen neler kaybettin ve hala akıllanmadın.
    24 maçta 22 gol atan jardel gitsin diye basının o günlerde yazdıklarını hatırlamazsınız. bak 24 maçta 22 gol diyorum adama takacak kulp bulamadılar koşmadan gol atıyor böyle futbolcu olmaz dediler. her attığı gol sonrası eleştirdiler hatta bak hakan şükür olsa daha güzel atardı bile dediler. adam hakan ile kıyaslanmaktan o kadar bıktı ki saçlarını kazıttı ben farklı bir adamım diyebilmek için ama hatırlamazsınız siz onları.
    lucescu kiralık oyuncularla bu takımı şampiyon yaptı, avrupa'da efsane top oynattı romanya çingenesi diye diye adamı basın eliyle bizden gönderdiler. beşiktaşta olumsuz haber dahi yapılmadı lucescu ile ilgili. yıllardır basın eliyle fenerbahçeye gelsin diye uğraşıp durdular ama bizdeyken çingene olan lucescu beşiktaş ve fenerde kurt hoca yersen tabi.
    şimdi basın baktı jor diye bir adam var ve bu adam bir şeyler yapıyor iyi kötü bir sistem kurmaya çalışıyor bizim için faydalı şeyler yapacak yine sizleri gaza getirmeye çalışıyorlar. defans hatalarından gol yiyoruz diyoruz peki soruyorum son iki yılı baz alırsak defansta adı yeni olup tamam bu taş gibi 11 oyuncusu olur dediğimiz kimi transfer etti yönetimimiz ? bu adam yaraya parmak bastı arı kovanına çomak soktu arı sevenlere dert oldu.
    yıllardır milyonlar kazanıp basında eş dost edinenler bir yıldır takımı yöneten hocadan daha çok nüfusa sahip olacak elbette, hocayı sizler gibi içeride istemeyen adamlarda var ve onların ihtiyacı olan şey hocanın arkasında olan taraftar desteğini bitirip rahatça göndermek. eğer taraftar istemezse hocayı kimse gönderemez.
    sizler hocayı eleştireceğinize önce çıkıp kaptan selçuk için iki kelam etme cesareti gösterin yıllardır oynadığı top ortada. taraftarı gaza getirip ön plana çıkmaya çalışan levent beye iki kelam edin serdar aziz mi bizim 11 topçumuz olacak diye, basına laf edin siz galatasaray'ın hocasına böyle soru soramazsınız diye adam gibi protesto edin. hala anlamadınız değil mi sorun hoca değil sorun topçularda ruhunu vermeyen artık bıkkınlık yaratan iki pas yapmaktan aciz sözde evlatlarımızda.
    felipe melo'nun bir sözü ile sonlandırıyorum bu yazıyı kafanızı şişirdim kusura bakmayın "belki teknik olarak bazı günlerde başarılı performans gösteremeyebilirim sonuçta bir insanım ama ben bir savaşçıyım her zaman o savaşı o mücadeleyi vereceğim" işte öz evlatlar bu özveriyi gösterirse takım hocasız bile oynar siz merak etmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın