resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 9623
    sözlükteki bazı entryleri okuduğumda gözümün önüne "bu sözlükte okuduklarınız tamamen hayal ürünüdür" yazısı beliriyor.

    olay: melo'nun takımdan ayrılması
    senaryo: selçuk ile menajeri melo aleyhinde haberler yaptırarak melo'yu yıprattılar ve melo gönderildi.
    gerçek: melo bizzat kendi sesiyle kameralar karşısında "galatasaray'da misyonumu doldurduğumu düşünüyorum" dedi. (portekizce bilmiyorum tabi mert çetin böyle çevirmişti)

    şunu söylemek isterim ki; gerçekleri çarpıtarak iftira atan entryler girdiğinizde "senaryo yazıyor, yalan haber yapıyor" diye suçladığınız adamlardan bir farkınız kalmıyor.
    neyse hazır başlamışken selçuk ile ilgili iki kelam etmek isterim.

    geçen sezonun başından itibaren ara ara iyi oynadıkları maçlar olsa da genel olarak kötü performanslar sergileyen birçok futbolcumuz var. bunlardan birisi de selçuk. yapılması gereken belli; selçuk'u kulübeye çekmek. dünya'nın her yerinde formsuz olan futbolcular takımdan kesilir. birçok örnek sayabilirim. bizim takımdan örnek; chedjou. kötü oynuyordu ve kulübeye geçti. avrupa'dan ise bu sezon rooney örneği var mesela. kötüydü ve kulübeye çekildi. bu her futbolcu için geçerlidir. sadece messi ve ronaldo'yu bu genellemeye dahil etmeyebiliriz.

    peki selçuk neden kulübeye çekilmiyor? bu sezon için konuşursak sebebi çok basit. galatasaray futbol takımında sadece 4 adet merkez ve defansif orta saha futbolcusu (6 ve 8 numara pozisyonları) var ve bunlardan birisi de geçen sezon 1 dakika bile top oynamayan 33 yaşındaki hamit. selçuk'un yedek kalması tolga ve de jong'un aynı anda sahada olabilmesine bağlı. bence riekerink bunu deneyecekti ama de jong sakatlandı ve o sakatken selçuk 24 eylül 2016 beşiktaş galatasaray maçı ve 2 ekim 2016 galatasaray antalyaspor maçında iyi performans gösterince denemekten vazgeçti. önümüzdeki fenerbahçe deplasmanında yine selçuk ile başlayacaktır ama kötü performansı devam ederse sonraki maçlarda selçuk'u keserek tolga-de jong ikilisini deneyecektir diye umuyorum. bu hamle aynı zamanda "takımda ortada oynayan futbolcu yok, her türlü oynayacağım" diye düşünen selçuk'un öz eleştiri yapmasını da sağlayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın