• 15614
    galatasaray teknik heyeti ciddi anlamda yetersiz. olaya sadece riekerink hoca olarak bakmak doğru olmaz. takımın başında 2 tane alt yapı hocası 1 tane de mesleğinde çömez olan ayhan akman varsa bu takıma çok ama çok iyi bir kondisyoner getirilmeli. takımın en önemli sorunu kondisyon çünkü.

    riekerink hocanın yardımcılarının ciddi anlamda yetersiz olduğunu düşünüyorum ben. olay sadece riekerink mevzusu değil. madem takımın başına bir alt yapı hocası koyuyorsun o zaman adamın yardımcıları ve kondisyoneri falan çok iyi olmalı. ama bizde onlar da yok. orhan atik yetersizliğini takımı yönettiği 3 maçta ıspatladı zaten. o yüzden bu ortamda riekerink hocaya takıma geride pas yaptırıp sonra oyunu domine ettik açıklamaları dışında çok fazla yüklenmek doğru değil.

    bu takımda şuan muslera, carole, tolga, bruma ve eren dışındaki futbolcuların dinamizmi yada temposu ciddi anlamda düşük. çok tembel bir takımız. o yüzden geri kalan oyunculardan düşük maaşlı olanlara çok lafım yok rotasyon oyuncusu olarak kalabilirler ama yüksek maaşı olan herkes teklif gelmesi durumunda gönderilmeli.

    ayrıca birileri riekerink hoca ile konuşmalı. yenik iken yada sadece 1 farkla önde iken defansta sürekli yana ve geri pas yapıp pas istatistiği kasmanın galatasaray'ın genlerine aykırı olduğu anlatılmalı. bence riekerink hocanın şuan en ama en büyük yanlışı bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın