resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2036
    insan olarak sonuna kadar arkasındayım fakat sağlıklı bir tolga ciğerci'nin ve artık temposunu yakalamış bir nigel de jong'un olduğu yerde mıymıntı selçuk inan'ı tek bir maçta dahi ilk on bir başlatırsa zaten hiçbir zaman ahış şahım bulmadığım teknik direktörlüğü hususunda işler tatsızlaşmadan ayrılma vakti geldiğini söylemek durumunda kalacağım.

    kendisine olan saygı ve sevgim yüzünden atıp tutacak dalga geçecek halim yok ama tek maçta ilk 18'den bile aforoz edilen martin linnes ile kaç maçtır yata yata, hadi neyse iyi niyetli olalım da hazır olmayan de jong ve cezalı tolga sayesinde ha babam oyna(yama)yan selçuk inan'ı terazinin iki kefesine koyuyorum, yok hoca yani bu işin cidden kaçarı yok.

    kaldı ki başakşehir gibi hava toplarında üstün bir takıma karşı kafa topu yoksunu bir kadro sürüp serdar aziz'i yedek soyundurması bile başlı başına rakibe yönelik pek çalışmadığına, kendi işine baktığına işarettir şeklinde yorumluyorum.

    biz seni hakkaniyet sahibisin ve de iyi niyetlisin diye sevdik, saydık... futbol bir noktada şans oyunudur ve hakem faktörü de belirleyicidir ama göz göre göre yapılan yanlışları da elbette söyleyeceğiz. yoksa eren'in son dakikadaki rövaşatası, sneijder'in girmeyen uzaktan şutları vs. bunlar hakikaten şans.

    (bkz: 22 ekim 2016 galatasaray trabzonspor maçı)
    (bkz: 4 kasım 2016 galatasaray istanbul başakşehir maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın