resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2022
    insanların savunurken yanlış argümanlar kullandığı hocadır. hocanın galatasaray seviyesinde olmadığını 10 haftada oynanan oyun gösterdi. chedjou var, sabri var ne yapsın gibi bahaneleri kabul edemeyiz. sabri'yi kesti, selçuk'u oyundan aldı, kimsenin yapmadığını yaptı vs. diye savunuluyor. bunlardan banane. hoca dediğinin görevi oyuncularından azami verim almak, bir oyun şablonu oluşturmaktır. riekerinkli galatasaray ne oynuyor? ne oynadığını birisi anlatsın. bruma'ya topu ver çalım atsın, asist ya da gol yapsın. böyle bir oyun anlayışı yok. insanlar yenildik diye eleştirmiyor. adana maçında da eleştirildi. çünkü takım hiç bir şey oynamıyor.

    vay efendim sabri var selçuk var ne yapsın? sahamızda yenildiğimiz namağlup ibb'nin oyuncuları sabri'den selçuk'tan, chedjou'dan daha mı iyi? sezon başında uğur uçar, ferhat, mehmet batdal, yalçın gibi isimler geçse kaç kişi isterdi bunları?

    riekerink oyunculardan verim alamıyor. takım iyi oynadı dediğimiz maçlarda bile 45 dakika iyi futbol oynamış 45 dakika boş. geriye düştüğümüz hiç bir maçı çeviremeyiz. 11.hafta da fenere yenilir, onlara da geçilir. ilk yarı bitmeden puan farkı 10'a çıkar, sezon sonu ilk 3'e bile giremeyiz böyle gidersek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın