resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2018
    kendisi geçen senenin son maçlarından beri bizimle. üstelik hemen hemen aynı kadro ile. galatasaray'ın bir oyun planı yok. her maçta aynı taktikle, daha doğrusu taktiksizlikle oynuyoruz. yan pas yan pas, bruma'ya topu ver, o çalım atsın, pozisyon yapsın. taktik bu. doğal olarak da rakip çok kolay önlem alıyor. kadro zaten hemen hemen aynı iken bunları yapmak zor. bu konuya katılıyorum. ama kadroda değişiklik yapmak onun elinde. zaten kötü oynuyoruz. mesela sağ bekde sabri ısrarı yerine cavanda ya da bir başkası neden düşünülmez? takım dolu dizgin gitse, anlarım. kağnı gibi futbol oynuyoruz. hızlı oynamadığımız sürece bu ligde başarılı olamayız.

    öncelikle defansımız hiç güven vermiyor. geçen sene de hiç güven vermiyordu. 3 gol attığımız maçlarda bile 3 gol yeme, hatta daha fazla gol yeme potansiyelimiz vardı. aynı kadro ile devam ettiğimize göre, bu defans aynı tas aynı hamam. o zaman takıma hücum gücü aşılamak gerekiyor(du), kısacası nasıl olsa gol yiyen bir takım olduğumuza göre, fazlasını atacak hücum organizasyonları çalışmak lazımdı. onu da yaptırmadığı ortada. kadro tercihlerini de kesinlikle çok kötü buluyorum. ben bile dünkü maçta eren'i çıkartıp, poldi ve sinan'ı ilerde kullanmayı düşünürken, o bunu bile düşünemiyor. vasat eren'e tahammül ediyor. hele selçuk ve sabri tercihlerine girmek dahi istemiyorum.

    geçen seneki adamlarla devam etmesi, kendi kuyusunun kazılmasına neden olacak. dünkü maçta 2 -1 geride olduğumuz dakikalarda, defansta 5 kişi, orta sahada 4 kişi vardı. eren ileride tek başına bırakılmış, gol atması bekleniyordu. anadolu takımları bile bu şekilde oynamıyor. koskoca galatasaray, iki maçtır kendi sahasında yeniliyor. 3 gol yedi ve 1 gol atabildi. galatasaray bu durumdaysa, kusura bakmasın ama eleştirmek hakkımız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın