resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1994
    benim hocanın kişiliği veya insanlığı ile bir sıkıntım yok. çok iyi adam çok da güzel adam.

    ama hocam allah için söyle başakşehir ile maç yapıyorken rakibin kullandığı her duran topa mehmet batdal veya yalçın ayhan vuruyorsa ve sen bütün maç bu komediyi izliyorsan gerçekten sinirlenirim ve küfrederim.

    ya gerçekten böyle bir şey olabilir mi ya !? koymuşsun 2 stoperi ceza sahasının ortasına adamlar da belli çalışmışlar senin bu taktiğini 1.90 ve üzeri olan rakip oyuncular her pozisyonda bizim 1.50 lik beklerin üzerinden üzerinden çıkıp çıkıp vurdu kafayı.

    hiç mi izlemedin başakşehir'i ya hiç mi demedin onlar kullanıyorken yalçın-batdal ikilisini eren-hakan tutacak geri kalanlar alan savunacak veya geri kalanlar da şunu şunu tutacak diye.

    edin visca bu maç etkisizdi ama sen birşey yaptın diye değil adam etkisizdi diye etkisizdi. ama bakın rakiplere bu sene çılgın atıyor diye nasıl önlem almaya başladılar bruma'ya her maç 2 veya 3 kişi savunuyorlar.

    takımın yenilmesine üzülürüm ama sinirlenmem ancak böyle 0 hazırlık ile rakibin çok bariz kullanacağı taktikler ile yenilmeyi kaldıramıyorum hazmedemiyorum.

    galatasaray ulan burası ! herkes işini yapacak ! ve herkes işini mükemmel yapacak !

    yapmayan herkes siktirsin gitsin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın