• 15
    arkadaşlar herkes pembe gözlükleri takmışken biraz can sıkıcı olacağım ama josue'den bir yol olmaz. herifte sağ ayak hiç yok, soluyla da anca önü boş kalırsa vuruyor, çalım da atamadığı için önünü boşaltmak gibi bir meziyeti de yok. fiziksel olarak güçlü değil, pas özelliği de orta düzeyde. yani bildiğin anadolu topçusu işte. emre çolak'ın gitmesine ben de üzülmedim ama emre kalsaydı şu an selçuk'u kesip ilk 11'de oynuyor olurdu, evet bjk maçında karşı karşıya pozisyonu o da gol atamazdı ama:

    1- josue de atamıyor zaten. hatta josue yasin öztekin'in şov yaptığı dersim maçında bile gol atamıyor, başakşehir maçında da atamıyor. üstüne üstlük göbekte selçuk'u da kesemiyor. forvet arkası diye aldık karşı karşıya pozisyonu bile atamayan biri çıktı. inşallah bu laflarımı bana yedirir ama hiç sanmıyorum.
    2- emre çolak'ın asıl mevkisi forvet arkası değil, mevkisi 8 numara ve 8 numara karşı karşıya pozisyon kaçırabilir, çünkü bitiriciliği iyi olmak zorunda değil.

    kısacası orta düzeyde bir 8 numara ve kötü bir 10 numara olan emre'yi gönderdik. kötü bir 8 numara ve kötü bir 10 numara olan josue'yi kiraladık. iğrenç bir 8 numara ve iğrenç bir 10 numara olan selçuk'u oynatıyoruz.

    böyle bir saçmalıktan rahatsız olmayanların yerinde olmak isterdim hakkaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın