resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1981
    geldiği günden beri takımda kötü anlamda gidiş var. bunun nedeni çok basit. neredeyse geçen seneki kadro ile devam ediyor. geçen seneki futbolun da neredeyse aynısını sahada izliyoruz. sezon başında yaptığı temizlik ile bu sene farklı isimlerle, farklı bir futbol izleyeceğimizi sandık. ama çok yanıldık. hala sabri oynuyor, hala selçuk oynuyor. bu örnekler çoğaltılabilir.

    açıkçası elinde bana göre kötü bir kadro var. ama öyle adamlar vardır ki, elindeki kötü kadroyu maksimum kullanır. kendisi ne yazık ki böyle biri değil. galatasaray'ın üst üste iki yıl zirveden kopma lüksü yoktur. mutlaka zirve yarışında olmalıyız. ama görünen o ki, ikinci yarıyı görmeden lige havlu atacağız. harika futbol oynayarak, kötü sonuçlar alsak, bu takım ilerde felaket bir takım olacak derdim. ilerisi karanlık. takım yenik olduğunda bile aheste bir futbol ortaya koyuyor.
    o dalga geçtiğimiz fenerbahçe bile toparlandı ve şampiyonluk yarışına yine ortak oldu. biz her geçen hafta daha da kötüye gidiyoruz. takımda tek bir taktik var. bruma'ya topu ver, o bir şeyler yapsın. rakipler de artık önlem aldığı için, kısır maçlar ortaya koyuyoruz. ligin 10. haftası olmuş, hala bu takımın ne oynadığı belli değil. öne geçtiği maçta bile 2 gol yiyerek, maçı verme potansiyeli var. 90 dakika tek kale oynadığı takıma da yenilme potansiyeli var. bu takımda radikal değişiklik şart. en başta sabri ve selçuk ile ilişki kesilmeli. gerisi zaten kendiliğinden gelecektir. kendisi büyük ihtimalle seneye olmayacak. bari bizi bu iki futbolcumsu arkadaştan kurtarsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın