resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 2435
    lincoln'un donemini statta izledim. rabonasi, no look pasi, klas sutlar, topuk hareketleri ile mest olmustuk ama sneijder ile kiyaslanamaz. cunku sneijder 2-0 yenik durumdan 4-2'ye cevirip sampiyonlugun anahtarlarindan birini aldigimiz orduspor macidir, ceyrek finaldeki real madrid macidir, allahim goldeki oznedir, bir saga bir sola yatirandir, arsenal'e tt arena'da frikigi takandir, ve son olarak 4. yildizi aldigimiz besiktas macinda fisi cekendir.

    lincoln bu maclarin yarisini verebildi kusura bakmayin. bulent korkmaz'a karsi hep kendisini savundum. hatta 20 bavulla kontrati devam ederken kactiginda bile savunmaya devam ettim. gittiginde baya uzuldum. kendisine o donem haksizlik yapildi, yerine 85 kiloluk hasan sas ile topa vuramayan mehmet guven defalarca oyuna girdi. bulent korkmaz'in bilincli ya da bilincsiz bir yipratma politikasi vardi kendisine karsi. bu bir gercek. ama lincoln'de kendisini kulupten ustun gordu bu da bir gercek.

    ayrica pasaportu itibariyle oynadigi mevkinin (amc) kendisi gibi oldukca yetenekli oyuncular barindirmasi sebebiyle ust duzey kariyer yapamadi. ama bir ara surekli yere dusmesi, citkirildim olmasi kabak tadi vermisti. aykut ercetin'in quiz programinda "antremanda her pozisyonda yerde kaliyordu artik hepimiz yuh demeye baslamistik" derken kastettigi adam kendisi sanirsam.

    kendisini tekrar hatirlamak guzel. ibb'ye attigi gol, ankaragucu macinda attigi gol, camurlu bir ankara'da sampiyonlugun anahtari olan bir gol ile lincoln'u hatirlamak guzel. ama bazilari kendisini sahip olduklari "sneijder nefreti" uzerinden degerlendirmis ve hatirlamis. bu nefretin de form durumuyla falan alakasi olmadigini biliyoruz. tabi ki taptiklari teknik direktor'un sneijder'i istemedigi icin olustugu on yargi formsuzluk ile birlesince, "yaa lincoln'de sneijder'e on basardi hocum" temali yazi(lar) gorebiliyoruz.

    ayrica frikik konusunda sneijder lincoln'un fersah fersah ilerisindedir. sut konusunda da sneijder'i bir adim onde gorurum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın