resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 2896
    - suphi batur burayi 1967’de almis. biz 30 sene evvel ne yapilmissa orada duralim mi? ileri gitmeyelim mi?

    - turk futbolunun medari iftiharinin daha iyi bir tesisi olmasi lazim. goreceksiniz galatasaray’in hakettiginin altinda bir tesisi var.

    dursun aydin ozbek

    yazarin kisisel gorusu: ayni zamanda galatasaray’in hakettiginin altinda bir baskani var. bence degisime ilk olarak buradan baslanilmali. laf kalabaligi yapip abzurt orneklerle koskoca galatasaray camiasinin taraftarlarini, kucuk akliyla kandirmaya calisan bir baskan var.

    dursun ozbek galatasaray’i bitirme projesidir. galatasaray camiasinin baskaninin bir agirligi olur; soylemleriyle, giyimiyle, hareketleriyle, icraatlariyla bir karizmasi olur. isin ekonomi boyutu bir tarafa, sirf dursun ozbek baskanliginda bayan basketbol takimimiz’in galibiyet hakki, federasyonun hatasi yuzunden iptal edilip ezeli rakibimize verilmistir. galatasaray’in hakkini savunamayan bir adamin o koltukta yeri yoktur.

    konunun disina ciktik biraz.

    galatasaray’in siyasi iradeye yaranmak icin devlete peskes cekilecek mali yok. galatasaray’i siyasi oyunlarin icerisine sokamazsiniz. galatasaray her turlu siyasi iradeden daha buyuktur. galatasaray’lilar zeki insanlardir. herkes ne olup ne bittiginin farkinda.

    ben turkiye’de yasamiyorum ama az cok florya’da 23 donum arazinin edecegi tutari bilirim. en azindan 25 milyon dollar gibi komik bir rakam etmeyecegini bilirim. sanirim ozbek, taraftarlarin, kulup uyelerinin kendisi gibi dusuk zeka potansiyeline sahip oldugunu dusunuyor.

    acaba kendisi, bundan 5-10 sene sonra mevcut siyasi iradenin de tek dayanagi olan “beni de kandirdilar” lafini mi soyleyecek?

    simdiden soyluyorum, dursun ozbek onderliginde yapilan hicbir ise destek cikmayin. kisisel menfaati olmadigi halde galatasaray’in menfaati icin kilini kipirdatmaz bu adam.

    yukarida belirttigim gibi, kendisi galatasaray’i bitirme projesidir. normal sartlar altinda, bu beceriksizlikte bir baskani galatasaray’da tutmazlar. zaten alp yalman devreye girmeseydi tutamayacaklardi da… bu adami birileri galatasaray’in basinda tutmaya calisiyor. en azindan riva, florya elden cikincaya kadar.

    umuyorum ki genel kurul’dan red oyu cikacak.

    kendisi demis ki “biz 30 sene evvel ne yapilmissa orada duralim mi? ileri gitmeyelim mi?”, biz de diyoruz ki ”gidelim, yuruyelim, gerekirse sessiz, kederli ama sensiz”.

    yasasin fikri hur vicdani hur galatasaray(buyuk harflerle).

    not: dursun ozbek'in soylemis oldugu sozler galatasaray'in resmi twitter adresinden alintidir. ikinci cumledeki anlatim bozuklugunun farkindayim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın