• 303
    farkedilmeyen bir durum var ki o da şu:

    evet gençlerbirliği maçında özellikle ikinci yarıda çok fazla açık verdik ve gol yememiş olmamız muslera + şans faktörü sonucu. ancak baya bir gol pozisyonuna da girdik ki girdiğimiz pozisyonlar da az buz pozisyonlar değil, normal şartlarda atabileceğimiz ancak yine şanssızlık ve panik sebebiyle atamadığımız pozisyonlar.

    kaldı ki bir deplasman fobisi vardı üzerimizde, öne geçtikten sonra skoru korumaya yönelik - hocanın etkisi olmaksızın - otomatik olarak geri çekilme durumu söz konusu oldu.

    galatasaray defansı önde kurmasının getirdiği dezavantajları yaşıyor, ancak "gol atması gerektiğinde gol atabilmek" gibi güzel bir özelliğe sahip. yani maç 13. dakikada 1-0 olmasa, muhtemelen galatasaray'ı daha açık ve boğan bir kimlikte görecektik.

    bu da demek oluyor ki, kolay gol bulabilen (şu ana kadar lig maçlarının tamamında rahat gol bulduk) galatasaray'ın aslında skoru koruyabilmek adına da kendini geliştirmesi, düğümün son noktasını oluşturuyor.

    ayrıca "gol yemeden maç kazanmak" da bir yetkinlik. şimdilik o hususta da fena değiliz. geçmiş sezonlara bakılırsa bu konuda bir hayli kendimizi geliştirdik sanki... istatistikler öyle diyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın