resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11770
    kimisi ilahi adalet der, kimisi karma, kimisi isa'nin dirilisi vs. ama bir gercek var atalarimizin dedigi. gun gelir devran doner.

    fatih terim 2002'de ligi bastan domine etmis lucescu'nun yerine getirilmek istenmis, bana yapilani benle yapamazsiniz ( milan'dayken kendisini kovup evlat ancelotti'yi getirmislerdi) demeyip ve goreve gelmisti. iste o artik ilahi adalet, karma vs. sonucu ironik bir sekilde lucescu'nun besiktas'ina iki macta da maglup olup sampiyonlugu kaybetmekle kalmamis, 6-0lar, avrupa'da rezil skorlar. rezalet iki sene yasamistik.

    bununla da kalmayip degisen futbola ayak uydurmak yerine yeni popescu'muzu, yeni hagi'mizi bulalim diye almaguer, bratu, revivo, petre, felipe ve daha nicelerine paralar odenmis, cogunu kovmus ve herhangi bir transfer geliri elde edememistik. bu transfer harcamalari sayesinde 3-4 sene belimiz bukuk okan koc'u bile transfer edemeyecek hale gelmistik.

    simdi terim galatasaray'in suan basina gecebilecek gucu var mi? var. suan sozlukte bile kendini sakli tutan ama kendisine bilenen 100lerce yazar var. ilk yenilgi/beraberlikte ortaya cikanlarin entrylerine dikkat edin gorursunuz. ama tabi ilahi adalet var. karma var. ohomoz do vor. geri gelirse 2002-04 faciasindan daha buyuk olabilir. egosu yuzunden o zaman luce'nin takimi yerliler haric bastan asagi degismisti.

    olan gene bize olur. kahrolan biz oluruz. onlarin egosu bizim kalbimiz kirilir. o yuzden gelme. herseyi gectim, 14 yasindaki bir cocuga hayatinda unutamayacagi bir an yasatan, bir tane dahi olsa bir cocugu ictenlikle mutlu eden bu guzel adama o kasarlanmis, kokusmus yazar/yorumcu arkadaslarina ismarlama soru ve yipratici yorumlar yaptirarak bu kotulugu yapma. lutfen. kulupte hep yerin var. ama simdi zamani degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın