• 2458
    basketbol konusundaki düşüncelerim biraz kabul görmeyecek cinsten. bana göre ekonomik yapımız toparlanana kadar sadece futbola odaklanmalı camia. basketbol amatör spor tadında devam etmeli...

    ama genel olarak kabul görmeyecek bu düşünceyi geçersek, ergin ataman'ın kredisi bende sonsuzdur. duruşuyla, başarısıyla... diyelim ki bu sezon hatalı tercihlerle kötü bir kadro kurduk. play of'a bile kalamadı galatasaray ligde... işte önümüzdeki sezon bırak hocayı göndermek, zorlayıp daha iyi bir bütçe vereceksin eline.

    ne galatasaray çocukları kuruşuna kadar hesapladı alacağını, tazminatını, primini... ergin ataman gerektiğinde maaşından indirim yaptı, gerektiğinde dünyanın en kısıtlı imkanlarıyla en iyilere karşı kafa kafaya üstelik de hakem bizi katlederken mücadele etti.

    işte böyle adamla başarısızlığa da gidilir.
    zaten başarılı olması mevcut rekabet ortamında imkansıza yakın bir şubeye sahibiz. yine de bir avrupa kupasını müzemize koyalı daha aylar oldu. en azından riekerink ile birlikte galatasaray'a yakışan iki tane büyük karakter var amiral gemilerimizin başında. 13 ekim 2016 galatasaray cska moskova basketbol maçı'nda şöyle olmuş, böyle olmuş... biliyo musun? gerçekten umrumda değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın