resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11731
    her zaman adaletten bahsederdi. ancak 9 ekim 2016 izlanda tükiye maçında öyle saçma kararları peşi sıra aldı ki, denizini bitirdi. resmen "fatih terim varsa adaletin olmadığı yerde vardır. " moduna geçti.
    bir kere maça çıkardığı 11 nereden tutsan elinde kalıyor. kalede son zamanlarda ciddi bocalayan volkan babacan,* sağ bekte kendi takımında 11'e giremeyen şener, sol bek'te aldığı her topu rakibe verip kendine sövdürme rekoru kıran caner, stoperde yaklaşık 2.5 3 sene sonra kadroya çağrılan ömer toprak, ve asla stoper oynatılmaması gereken mehmet topal, orta sahada almanya 2. lig topçusu kaan ayhan ve bay saç ozan tufan, on numara pozisyonunda hakan çalhanoğlu, kanatlarda suicide squad volkan - yasin, ve santrafor bölgesinde emre mor.
    aklı sıra, ben bu kadroyla da çıkar izlanda'yı yenerim diyecekti fakat evdeki hesap çarşıya uymadı. yükselti farkı, fizik üstünlüğü, topun arkasına geçerek oynamaları ve bir anda vites yükseltip şok presle pozisyona girmeye çalışan, haddini bilen, ve rakiplerini hafife almadan yapabileceklerinin en iyisini sahaya yansıtan bir takıma karşı, kafaları karışmış, sahada ne yaptıklarını bilmeyen, ve santrforsuz bir milli takımla beklenen sonuç alındı.

    milli takıma çağırdıklarıyla ve çağırmadıklarıyla, kariyerinin en anlamsız işlerine imza atan fatih terim, bundan sonra ya egosunun bedelini küçük düşerek, özür dileyerek ödeyecek, ya da bildiğini yapmaya devam edip saygınlığını iyice yitirecek. ha ben terim'in özür dileyeceğini sanmıyorum. artık cidden kendisi için deniz bitti. bundan sonra parantezi kapatma vakti. kusura bakma hocam. ya kendini sorgular çeki düzen verirsin ya da bizle deyilsın! ha galatasaray günlük güneşlik. o tarafa mümkünse bakma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın