resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11727
    kendisinin milli takımda denedigi fantazileri ben football manager de yapmayı dusununce oyun bile olsa takıma olan saygımdan yapmaya cekiniyorum. ama daha onceden de defalarca ispat ettiği gibi kendisi icin en önemli tek önemli sey kendisi ve kendisinden buyuk egosudur. milli takım, galatasaray, arda, burak , ozan vs farketmez kendi lafını yememek, egosundan eksilmemek icin dunyaları yakari yıkar.
    kazandıgı basarılar ortada kimse itiraz etmiyor ama 15-20 sene onceki fatih terim uzerine koyması daha da buyumesi dunyanın en buyuk hocalarından birisi olması gerekirken her gecen gun kuculdu daha da kuculuyor. kızdıgı genc turk yıldız adayları gibi ilk cıktıgı gunden kaybettigi cok sey varken uzerine koydugu hic birsey yok.
    maalesef ki hersey degisir ama insan degismez fatih terim kendisni her zamanki gibi hic suclu gormuyor bu olaylarda ve hic degismeyecek. galatasarayın basına gecmek icin lobisini kullanacak ve ilk fırsatta kendisinin tam tersi karakterdeki riekerink beyi gondertip kendisi gelicek. belki sampiyon da olacak sonucta galatsaray ile turkiye de sampiyon olmak icin cok birsey yapmanıza gerek yok hele altyapısı kurulmus bir takım varsa ama sonra aynı senaryo bastan baslayacak.
    yine biz diyerek konusacak ama sadece kendinden bahsedecek, sonra ilk fırsatta biraz parlayan yonetici oyuncu kim olursa onla ego savasına girecek.
    tek istegim galatasaray dan uzak mutlu mesut yasasın paraya da ihtiyacı yok mumkunse emekli olup , yorumcu olarak egosun tatmin etsin
App Store'dan indirin Google Play'den alın