resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11723
    bu memlekette işlerin nasıl döndüğünü az çok hepimiz biliriz. yıllardır eleştiriyi bırak soru bile soramayanlar hocayı çatır çatır eleştirme hürriyetine sahip olduğunu düşünüyorsa bu bir yerlerden mesaj alındığını göstermektedir. rüştü reçber, oğuz çetin vb. güruhtan gelen bu sesler boşuna değildir. arda ile yaşanan malum olaylarda olanları açık söyleyen tek kişi trt'den çıkmıştı haber için:

    http://odatv.com/...alar-0310161200.html

    bu iddialar öyle yenilir yutulur değil. futbolcuların bilerek milli takımı çıkarları doğrultusunda sabote ettiği iddia edilmektedir. çok ciddi vahim iddialar barındırıyor.

    gelelim sözleşme işine. düşünün hocanın federasyon ile imzaladığı sözleşme basına sızdırıldı, federasyondan ses yok. müthiş yönetici ali dürüst çıkıp neden iki kelam etmedi veya yıldırım demirören niye çıkıp konuşmadı?

    erman toroğlu'nun da belirttiği şekilde hocanın üzerine organize bir şekilde gidiliyor ve hoca birileri tarafından artık yenilebilecek yemek olarak görülmekte ve milli takımın devasa rantını da başkaları almak istiyor. sözün özü hoca galatasaray'dan gitmeyecektin, malum adamlarla da kader ortaklığı yapmayacaktın. artık geri dönüşü olmayan bir yol var önünde. durumu kurtaracak tek şey seri galibiyetlerdi, onlar da elde edilemeyince yakında hocanın gidişi ve arda ve tayfasının geri dönüşünü izleriz cümleten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın