• 1425
    türkiye'deki çarpıklığın tamamıyla hissedilebileceği milli takım.

    silahla kampı basan futbolcular mı ararsın, ağzına silah sokulduğu için suçlu ilan edileni mi ararsın, teknik direktöründen oyuncusuna küçük dağları ben yarattım havasında oradan oraya dolaşanı mı ararsın, siyasi saikle yapılan seçimleri ve hareketleri mi ararsın, kavga-kaos-hizipçilik-skandal mı ararsın, bir kulübü baltalamak için kullanılmasını mı ararsın... ne ararsan var işte.

    hiç kimsede olmayan türkiye futbol direktörü bile var. izlanda futbol direktörü yok mesela ya da fransa futbol direktörü yok ama türkiye futbol direktörü var. federasyon bütçesinden gezdirilen, yedirilen, zengin edilen insanlar var. acaip işin her türlüsü mevcut.

    içinde sadece adalet yok, vatan severlik yok, fedakarlık yok, biz yok.
    sadece ben var. dolayısıyla en sertinden, en yumuşağına her türlü eleştiri serbest, her türlü eleştiri bana göre hak.
    en ufak başarısı ölçüsüz şekilde ödüllendirilen bu çarpık düzen için yapılan eleştiri az bile. medyasından köylüsüne pisliğe batmış, çöküşteki bir milletin bir yerlerde bir şeylerin ters gittiğini anlamasına yardımcı olur mu bilmiyorum... sanmıyorum... yarayacağı tek nane budur bana göre. mevcut haliyle katıldığı her kupayı kazansa da benim için gurur kaynağı olamayacaktır.

    gurur; 8-0 yenilse de turgay şeren'lerin, metin oktay'ların, baba hakkı'ların oynadığı milli takımdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın