resim
Emre Mor
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:27
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 362
    bu kadar eleştirilmesini anlayamadığım wonderkid. çok garip milletiz gerçekten. adam daha 19 yaşında ve üst düzey futbolla 5 aydır tanışmış durumda. tabi ki yanlış tercihler yapacak, futbol aklı öyle bir günde gelişmeyecek. dortmund gibi bir okulda tuchel gibi bir hocanın elinde elmasa dönüşmemesi için hiçbir sebep yok.

    şu an gözbebeğimiz olan bruma neler neler yapıyordu arkadaş ilk zamanlarda hiç mi hatırlamıyoruz. şimdi harika performans sergiliyor. pozisyon sonu tercihleri de yavaş yavaş oturmaya başladı. gözümüzün önünde örnek olmasa anlayacağım yani emre mor'un bu kadar eleştirilmesini.

    bu çocuk akıyor arkadaş, alıyor topu akıyor. milli takım formasında iyi performanslar da sergiledi ki geçen hafta oynanan 6 ekim 2016 türkiye ukrayna maçı'nda da gayet iyi oynadı. tek problemi topu fazla ayağında tutması, yani en kolay öğrenebileceği şeylerden biri bu. telkinle öğrenecek, dortmund'un pas yapma makineleri ile zaten pas oyununu da, topu nereye atması gerektiğini de geliştirir. allahtan türkçe bilmiyor çocuk, yoksa o da kayıp gidecek elimizden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın