resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11705
    maçlar tek tek değerlendirilince birçok yanlışı sayılabilir ama bana göre en büyük başarısızlığı milli takıma geldiğinden beri bir oyun sistemi oturtmaması hatta oturtmaya çalışmamasıdır. izlediğim her milli maçta sanki teknik direktör o hafta işbaşı yapmış gibi.

    kendisi basın toplantılarında üstüne basarak belirttiği gibi ülkenin futbol direktörü, yani tüm yaş gruplarından sorumlu. 2016 avrupa şampiyonası elemelerindeki ilk izlanda maçımızdan bu yana izlanda'nın ve bizim takımımızın katettiği yol ortada. başında abdullah ercan'ın yer aldığı u20/21 takımı ve başında vedat inceefe bulunan u19 milli takımının durumları da içler acısı. zaten abdullah ercan'ın 2013 yılındaki röportajını arama motorlarında arayıp okursanız neden bu göreve getirildiğini de görebilirsiniz.

    izlanda gibi düşük nüfuslu ülkelere karşı alınan mağlubiyetlerden sonra medyada klasik 300 bin nüfusla nasıl olabilir geyiği dönmeye başlar ama kimse aslında bizim havuzumuzun 300 bin bile olmadığını, sadece yetkili kişilerin tanıdıklarından oluştuğunu dile getirmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın