• 1331
    sadece okumakla mı yetinildi bilmiyorum ancak zannedilenin aksine hocamıza yanlış bir laf etmedi. bir hinlik yaptı aslında ama o da hocayla alakalı değil, aziz ile alakalı.

    sorun ne dediler başlığına eksik yazılması.

    gazetede alt yapıya riekering'in ilgisi üzerinden yapılan bir güzellemeyi okuyorlar.
    bunun üzerine mehmet demirkok, riekering ile galatasaray şampiyon olursa, ki gayet olası, türkiye'de ki antrenörlük algısını , hepimizin, değiştirebilir diyor. bunun üzerine ülkemizde ki hocalığın yanlış anlaşıldığı ve değişmesi gerektiği muhabbetini yaptıkta sonra aziz yıldırım kısmı konu oluyor.
    mehmet demirkol bu durumun kısmen aziz yıldırım'ın tezimi güçlendireceğini söylüyor. fuat akdağ hangi tez diye sorunca, mehmet demirkol da teknik direktör çok önemli değildir, marka adama ihtiyaç yok tezinden bahsediyor. işte yaptığı oyun burada. mehmet aziz yıldırım'ın hoca önemsizdir yorumuna marka hoca gereksizdir eklemesini yapıyor ki daha sempatik bir hikaye oluşsun.
    yakın geçmişteki hocaları sayıp, hamza hocanın şampiyonluğunun üstüne riekering de şampiyon olursa bu önce galatasaray'ın daha sonra türkiye'nin hoca algısını değiştir dedi. sebebi ise bizim hocanın takımda ki en güçlü markalardan biri olmasını istememizi söyledi.

    söyledikleri bunlar.

    reijkard
    fatih terim
    mancini
    prandelli
    mustafa denizli

    hakkattende bu markalar arasında hem oyun hem de kupa babında tatmin edici başarıya fatih hoca ulaştı. fatih hoca dışında sadece potansiyelini bildiğimiz hamza hoca 15 hafta başka, 6 hafta bambaşka bir oyun oynatarak başarılı oldu. şimdi de riekering hoca iyi veya kötü potansiyeli yüksek olan, galatasaray'ın yaklaşık 3 sene önce kullanmayı bıraktığı orta saha tandemi temelinde farklı bir oyun oynatıyor. şu anda da şampiyonluğun 3 adayından 1'i ve bu adaylardan birini çok iyi bir takımı ve hocası olmasıyla beraber ne başka şampiyonluğu ne de bir camiası var. yani ihtimal çok yüksek.

    mehmet demirkol galatasaray şampiyon olursa hocasız şampiyon olacak demiyor, marka isime ihtiyaç duymayacak diyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın