resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11621
    kariyeri boyunca en başarılı olduğu alanlarda şuan en ağır şekilde eleştirilen, yaşarken adı hiçbir alakası olmadığı bir kulübün stadına verilen efsane teknik direktör. gerçi şuan zorda olmasının sebebi de büyük ihtimalle yine alakası olmadığı halde bir kulübün stadına yaşarken ismi verilecek bir oyuncu.

    kendisi euro 2016 öncesi gerçekten çok formda görünüyordu. agresif, hırslı, heyecanlı gibiydi ve kendi de deklare ediyordu. ancak, arda'nın ben ne starım ne de star adayıyım basın toplantısı ile başlayan süreç ile en başarılı olduğu alanlarda; adam yönetimi (özellikle yerli oyuncular üzerindeki), takımı motive edebilmesi gibi alanlarda başarısız olması ve sonuç olarak şaşalı kadro revizyonu onu büyük ihtimalle en son direnemeyeği bir baskıya almış oldu ki bu baskı yüzünden her daim ilkeli duruşundan vazgeçip (bir takımın başında teknik adam varken konuşmam olmaz), takımımızın başında bulunan riekerink gibi beyefendi bir insanı hiçe saydı.

    ayrıca, sözleşmesinin sızdırılması da ayrı ironik bir durum. kader ortağı yıldırım demirören; başkanımız ünal aysal, kendisinden habersiz imzalanan sözleşmenin detaylarını sır gibi saklıyordu çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın