resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11618
    kendisini azalarak bitiriyor. real madrid'i arena'ya gömen, zor da olsa o maç golü ofsayttan yememiş olsa belki de yarı final görecek bir takımı bıraktıp gitti. o maç için jose mourinho "eğer takımım elenecekse bu şekilde elenmesini isterim" diye bir cümle kurmuştu.

    aslında kovulmadığını hepimiz biliyoruz. demirören ile o gülen pozu verdiği gün hepimiz anladık bunu. acı acı tecrübe ettik, üzüldük. o da üzülmüştür ayrıldığına galatasaray'dan ama bu sonu yavaş yavaş hazırladı, gücünden dolayı kovmazlar diye düşünüyordu ama karşısına bir diğer güçlü karakter ünal aysal çıktı. şimdi de federasyon ile ters düşmeye başladı ve artık eninde sonunda döneceği bir kürkçü dükkanı da kalmadı.

    kendisini öyle bir duruma doğru götürüyor ki galatasaray taraftarının 4 sene önce delirdiği insan şu an anket yapılsa yüzde 60 civarı istenmiyor çıkar.

    bu cümlem belki biraz iddialı olacak, ofsayt manyağı olmayı da göze alarak yazıyorum. evet fenerbahçe belki olmaz ama şenol güneş sonrası beşiktaş'ın antrenörü olmaması için hiçbir sebep görmüyorum. en azından kendisini bunun yadırganmayacağı bir konuma doğru sürüklüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın